Tuesday, May 6, 2014

What's for supper?


2 comments:

  1. Granaatappel - Rode bietensalade met walnoten en geitenkaas
    krop sla als bedje, met losgescheurde en gewassen bladeren
    350 g gekookte rode bietjes, in blokjes gesneden (houd het sap achter)
    1 granaatappel, doormidden gesneden en de pitjes eruit gelepeld
    1/2 theelepel paprikapoeder
    1/2 theelepel komijnpoeder
    1/4 theelepel kaneel
    1 dessertlepel oranjebloesemwater
    sap van 1/2 citroen
    3 eetlepels olijfolie
    1 dessertlepel honing
    sap van de gekookte bieten
    zout
    2 handenvol walnoten
    150 g verse geitenkaas, in blokjes gesneden
    Stukjes biet op de in een slakom geschikte blaadjes. Daarop de granaatappelpitten. Voor de dressing alle ingrediƫnten (op kaas en noten na) door elkaar mengen. Dressing over de salade gieten. Walnoten en blokjes geitenkaas er over strooien.
    Zet de salade in de koelkast en serveer koud.
    Smakelijk !

    ReplyDelete
  2. Dat klinkt prima voor mij, wanneer kan ik blijven eten? :)

    ReplyDelete